Блиндирани врати Солид 55-18

Блиндирани врати Солид 55-19

Ние от Алпред ЕООД предлагаме блиндирани врати на фирма Солид 55. Фирма Солид 55 е лидер на Българския пазар в предлагането на комплексни високотехнологични решения за сигурност.

Блиндираните врати на фирма Солид 55 притежават патентована конструкция, позволяваща лесно усъвършенстване и интегриране на нови функционалности в крайния продукт, защитаващ клиента.

Когато избирате входната блиндирана врата за своя апартамент, съзнателно или не, Вие всъщност избирате ниво на сигурност. Усещането за сигурност е изключително важно за Вашето спокойствие, когато сте вкъщи, на работа, на почивка или за дълго сте в чужбина.

 

Ето как блиндираните врати на Солид 55 ще Ви накарат да се чувствате истински спокойни за Вашия дом:

  • Блиндираните врати са сертифицирани и имат клас на взломоустойчивост;
  • Имат и втора невидима електромеханична заключващата система;
  • Солид 55 работи директно с производителите на заключващи системи и контролира ваденето на дубликати на ключове;
  • Интелигентните блиндирани врати осигуряват обратна връзка, т.е. вратата реагира със звуков сигнал и пращане на SMS съобщение до собственика при опит за взлом;
  • Постигнатото взаимодействие между независимите механична и електрическа заключващи системи драстично увеличава нивото на сигурност;
  • Солид 55 прави блиндирани врати повече от 25 години и има много натрупан опит в тази специфична област;
  • Солид 55 е единствената фирма в бранша с 24 часов собствен сервиз;
  • И не на последно място… Красиви са! Една истинска наслада за очите;
  • Да не забравяме, че имат и сертификат за повече от добра шумо- и топлоизолация.

Само при блиндираните врати на Солид 55 можете да се доверите на невидима за очите защита, благодарение на електромеханичното си заключване. Вратите с електроника създават усещането за допълнителна сигурност и спокойствие. А веднъж свикнали със скритото заключване, животът Ви ще бъде много по-лесен. „Дали заключих вратата си?“ - този въпрос можете да го оставите в миналото и да мислите за важните неща.

Почитатели сте на механичната защита? Блиндираните врати на Солид 55 с механично заключване ще отговорят и на най-големите Ви изисквания с патроните от най-висок клас, които влагат в продуктите си. Затова не се колебайте да се свържете с нас на посочените в контакти телефон и имейл. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете най-сигурната за Вашия дом блиндирана врата.