Вертикални щори

Вертикалните щори Камакс са стилно решение за всеки офис или сграда с широки прозорци. В зависимост от типа на плата, пропускат различно количество слънчеви лъчи и спират топлината през летните дни.

Вертикалните щори са елегантен, модерен заместител на завесите, защото придават стил и уют на помещението. Не малко предимство на вертикалните щори е, че материите им не задържат прах.

 

Характеристики и предимства на вертикалните щори

Вертикалните щори съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила - непреходен елемент в интериора.

Предлагаме голямо разнообразие от цветове и материи в широк ценови диапазон, като прекрасно допълнение на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина в отговор на конкретните Ви нужди.

Текстилните ленти за вертикалните щори минават през специална обработка, за да не задържат прах и не абсорбират нежелани миризми. Механизмите на задвижване на вертикалните щори са лесни за експлоатация, надеждни и практични. Не изискват никаква подръжка.

Вертикалните щори са най-доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработваме вертикални щори за наклонени или дъгообразни прозорци.

Ние ще Ви помогнем да направите най-правилния избор на вида щори, съобразен с Вашите нужди и Вашия дом. Не се колебайте да се свържете с нас!